Even voorstellen

Ik ben Isolde Kunz en mijn passie is koken!

Ik ben opgegroeid in Duitsland aan de Franse grens. In mijn familie was eten heel belangrijk. Mijn moeder oma en tantes waren ook hele goede koks. Ik herinner mij familiefeesten, met iedereen om de tafel van lekker eten genieten en recepten uitwisselen. Vooral mijn oma was  heel creatief in het bereiden van maaltijden met goedkope ingrediënten. Ik had daar groot respect voor. Mijn passie voor eten en koken is mij dus met de paplepel ingegeven. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met koken: voor mijn gezin, als vrijwilliger voor grote groepen maar ook voor feesten en partijen.  

 

Filosofie

We leven in een tijd dat voeding en eten sterk in de belangstelling staan. Vooral 'gezond' eten. Zelf hanteer ik geen bizarre eetregels en doe ik niet mee aan hypes. Maar niet alle voeding is ook voedend voor ons lichaam.

Onbewerkt en zo natuurlijk mogelijk voedsel en alles met mate is voor mij 'gezond'!

Mijn doel is dus: Mensen enthousiast te maken om toch zelf te koken en te ontdekken dat dit niet ingewikkeld of tijdrovend hoeft te zijn. Te leren om natuurlijk, voedzaam, lekker en gemakkelijk te koken voor jezelf en je gezin. Zonder zakjes en pakjes. Plezier te hebben om een maaltijd op tafel te zetten die voldoening geeft.