Heeft u een goede ervaring met Isy Live Cooking? Laat dan hier uw bericht achter!

Commentaren: 7
 • #7

  Hennie Spies (woensdag, 13 december 2017 12:28)

  Op 16 november organiseerde Korfbalvereniging S.K.F. voor haar leden een workshop tapas maken.
  Wat een geweldige ervaring en enthousiasme van de gastvrouw. Heerlijke tapas en een super sfeer met elkaar. Alle hapjes werden, later op de avond, natuurlijk met smaak verorberd.
  We blijven van je 'diensten'gebruik maken Isolde. Een aanrader voor iedereen die wel eens iets anders wil dan eten in een restaurant. Tot de volgende keer!

 • #6

  Hennie Spies (woensdag, 13 december 2017 12:23)

  Vanmorgen hebben wij, sport-fitters van korfbalvereniging S.K.F., een super gezellige high-tea gehad van Isolde. Verse producten, zelfgemaakte hapjes en een fantastisch gedekte tafel.
  Van harte aanbevolen en voor herhaling vatbaar!

 • #5

  Irma de Jager (vrijdag, 22 september 2017 10:55)

  Voor ons feestje heeft Isolde een high tea verzorgd. De zoete en hartige hapjes waren heerlijk! De contacten vooraf waren heel prettig en Isolde denkt met je mee en houdt rekening met je wensen. Vanwege het weer konden wij de high tea niet in de tuin houden, maar ook binnen heeft Isolde er een gezellige aankleding van gemaakt, met mooie etagères en oude kopjes en theepotten. Voor herhaling vatbaar!

 • #4

  Dorry Hertog (vrijdag, 08 september 2017 14:28)

  Wat een mooie professionele website, gefeliciteerd Isolde. Ook ik heb al een aantal keren mogen proeven van jou creaties. Super gedaan en heel veel succes in de toekomst. Jou kennende gaat dat wel lukken ;-) Tot gauw.

 • #3

  Muriel Stijnen (vrijdag, 30 juni 2017 23:53)

  Al zo vaak heerlijk gegeten bij jou Isolde. Wat goed dat anderen daar ook van mogen genieten en leren. De kook demo's zijn gezellig en heerlijk. Je recepten zijn inspirerend en leren mij dat goed koken zelfs voor mij bereikbaar is! Ik verheug me op je 'Kunzen'in september tijdens het feest met mijn vriendinnen. En een prachtige web-site Isolde!

 • #2

  Sonja van Walsem (zaterdag, 24 juni 2017 18:49)

  De kookdemo's van Isolde zijn super gezellig. Ze legt alles duidelijk uit, en het is zo leuk dat we allemaal mogen helpen met de bereiding van allerlei lekkere dingen.
  En dat dan ook nog mogen proeven, dus een aanrader om ook een keer de gezellige sfeer te komen proeven bij zo'n avond !

 • #1

  Woninginrichting van Kooten (maandag, 19 juni 2017 21:09)

  Wij hebben een super leuke bedrijfsborrel gehad met het eten van Isy Live Cooking! Wij hebben heerlijk genoten van het Italiaanse buffet, met als toetje Tiramisu. Bedankt Isolde!